• TTCA

Enkeltornooi TTC Tielt

Het is een beetje een tendens dat de grote opkomst naar tornooien verminderd. Maar dat neemt niet weg dat we in totaliteit mogen aantreden met 16 volwassenen en 15 veteranen We weten dat in Tielt graag veel matchen gespeeld worden, dus ook dit jaar grote poules.

2 poules van 8 personen bij de volwassenen , een poule van 8 en een poule van 7 bij de veteranen. Onze Aalternaren André, Eric, Marnix, Jeroen en Bjorn geven alles wat ze kunnen. Het zijn heel wat matchen, dus doseren is de boodschap. Om alle matchen op te sommen zou het hier maar saai worden , zodus een kort overzicht: André 4 gewonnen 2 verloren; Eric 5 gewonnen 1 verloren; Marnix 1 gewonnen 6 verloren; Jeroen 3 gewonnen 4 verloren; Bjorn 7 gewonnen 0 verloren.

De 4 beste van beide poules gingen naar een A-reeks, de anderen naar een B-reeks.

André komt in de A-reek uit tegen de alom bekende Freddy Lammertijn, en verliest met 1-3

Eric (A-reeks) kan winnen van William Bonte (Blankenberge), maar moet daarna tegen de vervelende noppenpalet van Dominique (Baarle) het loodje leggen met 0-3. Goed voor een 4de plaats in de ranking! Verder in de A-reeks veteranen werd de finale gestreden tussen Dominique en Filip Van Cappel, met winst voor Filip.

Marnix komt in de B-reeks veteranen uit tegen Dorine Warnez (Tielt). Helaas verliest Marnix met 2-3. De finale B-reeks veteranen werd beslist tussen Piet Gobert (Beernem) en Anne-Mie Brouckaert (Tielt). Een spannende 3-2 winst voor Anne-Mie.

Onze Jeroen komt in de B-reeks terecht. Hij is duidelijk in zijn element en klopt iedereen naar huis met 3-0. Niels Bousson (Wingene), Anne Goossens (Rooigem) en Andy Vandoorn (Wingene) mogen er allemaal van voelen. Proficiat met de winst Jeroen!

Bjorn is ook aan zijn opmars bezig. De 1/4 finale tegen Davy De Reviere (Tielt), een zeer zenuwslopende wedstijd, die Bjorn nipt kan winnen met 3-2. De halve finale kan Bjorn winnen met 3-0 van Anthony Devulder (Rooigem) waardoor hij voor de ereplaats moet strijden tegen Johan Caboor (Rooigem). Bjorn wint met 3-0! Proficiat!

Opnieuw een geslaagd tornooi achter de rug, zo keren wij tevreden terug naar Aalter.


33 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Dubbeltornooi TTCA!

Weet je niet wat gedaan op 15 maart 2020? Zoek dan een pingpongpartner en schrijf je in voor ons jaarlijks dubbeltornooi voor recreanten en niet geklasseerde spelers! Info zie hieronder! Tot dan!