WELKOMSTWOORD

 

Tafeltennisclub Aalter (TTCA) is een vereniging zonder winstoogmerk die uitsluitend recreatief tafeltennis beoefent. De speelavonden gaan door in de "zaal Sportlaan" van het sportpark van Aalter. In afspraak met de sportdirectie wordt op donderdagavond van 19h tot 22h een derde van de zaal afgehuurd en dit voor een volledig seizoen. Een seizoen betekent vanaf begin september tot einde mei, inclusief de schoolvakanties.

 

In de zaal kunnen een 10-tal tafels geplaatst worden zodat er gelijktijdig 20 spelers enkelspel kunnen spelen. Maar dubbelspel is ook een aanrader en best leuk...

 

Groepstraining voor de jeugd of individuele training ook voor volwassenen zorgt voor een stijgend niveau. Een ballenrobot laat toe om specifiek te trainen op top- en backspin.

 

Wie wil kan aan open tornooien deelnemen, aankondigingen worden tijdig verspreid.

Regelmatig zijn er ook "interclub" ontmoetingen waarbij een bevriende club tegen ons komt spelen of wij met een delegatie op bezoek gaan.

 

Om goed te kunnen spelen is ook degelijk materiaal nodig. De rubbers en het hout hebben heel specifieke eigenschappen. De club ondersteunt uw aankoop van een degelijk bat.

 

Ook dit seizoen houden wij vanaf 21h50 het sportcafé open op donderdagavond. Dan is er de mogelijkheid om na het sporten een drankje te consumeren en wat bij te praten.

 

Heb je er al zin in gekregen!? Klik hier voor meer info!

Tot donderdag!