Enkeltornooi TTC Baarle

Op zondag 22 sept 2019 was het aantreden voor het jaarlijks open TT tornooi in Baarle. Van onze club waren de jeugdspelers Aaron, Arthur en Maxim van de partij. Ze waren ruim op tijd bij André thuis die voor het vervoer zorgde. Aangekomen in Baarle was de opkomst voor de jeugd zwak. Slechts twee spelers van Baarle toonden present. Het werd dus één poule van 5 spelers. Het eindresultaat van de poulewedstrijden was gelijk ook de einduitslag. Onze spelers deden ruim hun best en behaalden de plaatsen 1 (Maxim), 2 (Aaron) en 3 (Arthur). Kort na de middag waren ze thuis en konden, na hun huistaken van de school, naar de jaarlijkse kermis.


Bij de volwassenen waren alleen Jeroen Vanden Abeele en secretaris André van de partij. Zowel voor de senioren als voor de veteranen waren (slechts) 12 spelers komen opdagen. Jeroen had problemen met zijn rug en moest al na enkele wedstrijden forfait geven. André moest in zijn poule enkel Filip Van Cappel laten voorgaan. De eerste finaleronde won André pas in een 5-setter. De tweede finale wedstrijd was tegen Carlos Verspille die uiteindelijk ook eindwinnaar werd. André verloor met 1-3. Einde tornooi, denk je dan, maar blijkbaar moest nog een wedstrijd gespeeld worden voor de plaatsen 3 en 4. Zo moest André nog even aantreden tegen Dominique De Bondt. Het werd een drama voor André. De lange noppen van Dominique waren te lang… Exit André maar toch een verdienstelijke 4 de plaats.

10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Dubbeltornooi TTCA!

Weet je niet wat gedaan op 15 maart 2020? Zoek dan een pingpongpartner en schrijf je in voor ons jaarlijks dubbeltornooi voor recreanten en niet geklasseerde spelers! Info zie hieronder! Tot dan!