top of page

Enkeltornooi TTC Baarle

Bijgewerkt op: 26 sep. 2018

Het is weer zover, het eerste enkeltornooi is weer een feit. Zondag 23 september 2018 trokken we met 3 spelers richting Drongen om onze kleuren te verdedigen. André, Jeroen en Björn gingen de strijd aan met een redelijk aantal gekende gezichten. We werden alledrie onderverdeeld in een poule van 5 spelers.

André, die bij de veteranen deelnam, kon het evenwicht bewaren: 2 winnende en 2 verliezende matchen. Ook Jeroen evenaarde deze score. Björn kon alles winnen in zijn poule.

Op naar de afvallingsrondes. Jeroen had blijkbaar last van enkele medische kwaaltjes waardoor hij forfait moest geven tegen Anthony Devulder (Rooigem).

André doet het lang niet slecht, hij kan winnen van Bill (Blankenberge). Maar tegen Xavier (Baarle) moet hij het loodje leggen.

Björn kan winnen in 1/8 finale van Steven (Beernem), alsook in de 1/4 finale van Joris (Rooigem). In de 1/2 finale komt hij opnieuw uit tegen Anthony Devulder (Björn won reeds in de poulewedstrijden tegen hem). Helaas had Anthony een kleine wijziging van tactiek toegepast. Het werd een klepper van een match, die helaas aan Anthony moet toegeschreven worden, het werd 2 - 2 met 10 - 12 in de vijfde set.

Op die manier werd de finale een Rooigemse finale, Anthony Devulder tegen Luc Mahieu.

Spannende wedstrijd die Anthony won met 3 - 1.






3de plaats

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Open Deinze Tornooi 01/04

Op zaterdag 1 april (nee, geen grap, maar wel leuk…) organiseert TTC Deinze haar jaarlijks B-tornooi in de grote sporthal van sportcomplex Palaestra (32 tafels). Er zijn 13 verschillende reeksen, en a

Anker 1
bottom of page