• TTCA

2-Jaarlijkse BBQ

Bijgewerkt op: 17 jun 2019

Het seizoen loopt weeral op z'n einde. Zoals goede gewoonte doen we elke 2 jaar een BBQ, met alles erop en eraan. Zodus dit seizoen opnieuw op zaterdag 15 juni.

We kunnen alvast niet klagen van het weer! Tussen de buien door van de volledige dag, kunnen we toch genieten van een warm stralende zon om onze aperitief te nuttigen. Dit vergezellend met een oester (voor de liefhebbers) en tal van andere hapjes. De muziek buiten werd door een vriend verzorgd die af en toe eens "LEOOO" riep.

Steek de BBQ maar aan, voor de papillot van zalm, en voor het hoofdgerecht!


Alsof we op een trouwfeest waren, kwamen ze met de dessert in het rond. De nodige vuurwerkspetters ontbraken niet! De sfeer was gezet en de ambiance zat erin!
Onze voorzitter kreeg de eer om het startstuk te snijden, wat hij dan ook met het nodige enthousiasme deed.Het was een gezellig samenzijn, met vrienden, familie, en sportliefhebbers.


We verwelkomen jullie allen graag opnieuw op donderdag 5 september 2019 om het nieuwe seizoen van start te laten gaan!
13 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Dubbeltornooi TTCA!

Weet je niet wat gedaan op 15 maart 2020? Zoek dan een pingpongpartner en schrijf je in voor ons jaarlijks dubbeltornooi voor recreanten en niet geklasseerde spelers! Info zie hieronder! Tot dan!