top of page

12h TTC Rooigem

Bijgewerkt op: 28 okt. 2018

27 oktober, een regenachtige dag. Niets beter om een tornooi te gaan spelen. Vroeg in de ochtend, klaar om te vertrekken. We moeten immers om 8h00 aanwezig zijn om ons aan te melden. In totaliteit 44 spelers die de strijd aangaan met elkaar. Jeroen Vandenabeele en Björn Neirinck nemen deel. Jeroen voor de eerste maal, Björn is aan zijn 2de proefstuk toe in het gegeven van 12h spelen.

We worden onderverdeeld in 4 poules van ongeveer een 11 à 12 spelers, en er wordt gespeeld naar 3 sets (geen 3 winnende!). Jeroen kan zich aardig bewijzen, en speelt al bij al een goed tornooi, hij kan 20 sets winnen tegen 13 sets verliezen. Björn doet het zeker ook niet slecht, hij moet enkel tegen Johan Caboor 2 sets prijsgeven.

Door deze goede resultaten komen ze beide in de A-reeks voor de afvallingswedstrijden.

Jeroen moet voor zijn 1/8 ste finale tegen Filip Van Cappel. Hij speelt zeer goed en kan een setje sprokkelen, helaas exit voor Jeroen.

Björn wint zijn 1/8ste met 3-0 tegen Mahmoud Nogim (Rooigem). De 1/4de finale is Benny Van Den Bulcke (Rooigem) zijn tegenstander. Björn staat 2-0 voor, maar Benny laat hem niet kennen en kan het gelijk brengen naar 2-2. Uiteindelijk na een spannende 5de set kan Björn winnen. Op naar de halve finale. Van de ééne Rooigemnaar naar de ander. Anthony De Vulder, een oude gekende voor Björn. Opnieuw een spannende wedstrijd die voor beide mogelijk zijn te winnen. Björn wint opnieuw 3-1.

De finale, Björn tegen Ewald Schepens (Rooigem, opnieuw...). Ewald is een uitstekend verdediger vanop de achterste linie. Björn mept er op los met alle kracht. Er sneuvelt een bal, een net, een touché, beiden hadden alle opties. Björn moet het helaas prijsgeven met een prachtige vijfsetter. Proficiat Ewald!

Opnieuw een geslaagd tornooi!







24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Open Deinze Tornooi 01/04

Op zaterdag 1 april (nee, geen grap, maar wel leuk…) organiseert TTC Deinze haar jaarlijks B-tornooi in de grote sporthal van sportcomplex Palaestra (32 tafels). Er zijn 13 verschillende reeksen, en a

Anker 1
bottom of page